Yoga

Yoga

Yoga

HathaYoga is de meest klassieke vorm van Yoga. Het verbindt je lichaam, geest en ziel. HathaYoga is langzamer dan PowerYoga, waarbij wordt gewerkt met meer statische houdingen die langer worden vastgehouden in een pose. HathaYoga heeft veel voordelen voor je gezondheid en geest. Het brengt balans in je mind, body en soul, ontwikkelt en verbetert je focus en discipline én maakt je lichaam soepel en lenig. Door te leren ademhalen op een functionele en optimale manier heeft yoga ook een sterk stress verlagend effect.

Tijdens HathaYoga werk je aan yoga houdingen, ademhalingsoefeningen, bewustwording en wordt geëindigd met meditatie.

PowerYoga maakt je lichaam sterk en soepel. Je traint je lichaam met vloeiende bewegingen. Deze bewegingen zijn verbonden met je ademhaling. Power Yoga maakt je lichaam sterk en je spieren soepel en lang. Het corrigeert je houding, werkt stabiliserend voor je core en opent de diepe spiervezels, zodat je je lichaam reinigt (detox). Elke les begint met warming-up bewegingen die overgaan naar een opeenvolging van vloeiende yoga houdingen, elk verbonden met je ademhaling. Elke les eindigt met ontspanningsoefeningen, zodat je lichaam tot rust komt.

Lid Worden
Scroll down

Impressie

Scroll down

Hux Sport trainingsrooster

Hieronder vind je het Hux Sport trainingsrooster. Leden kunnen eenvoudig via de Hux Sport mobiele-app aanmelden voor de trainingen.