Tabata

Tabata

Tabata

Als je houdt van een korte intensieve training met een hoge intensiteit, dan is Tabata zeker iets voor jou! In een totale work-out van 30 minuten, inclusief warming up en cooling down, werk je volledig aan je lichaam, conditie en fitheid.

De Tabata HIIT training is een explosieve intervaltraining met een hoge intensiteit. Het is een variatie op de HIIT, maar dan met een specifieke verhouding tussen intensiteit en rust, namelijk 20 seconden aan het werk en 10 seconden rust. Dit doe je gedurende 4 minuten en dat verdeelt in 5 secties van 5 verschillende oefeningen. In totaal train je 20 minuten op hoge intensiteit, waarbij je 80% tot 90% van je maximale vermogen bereikt en je je hele lichaam traint.

De Tabata is een uitstekende training als je calorieën en vet wil verbranden, maar bijvoorbeeld niet houdt van lange afstanden hardlopen. Je verbrandt met deze training ongeveer 250-360 kcal per 20 minuten! Bovendien verbeter je met de Tabata je uithoudingsvermogen, conditie en snelheid.

Lid Worden
Scroll down

Impressie

Scroll down

Hux Sport trainingsrooster

Hieronder vind je het Hux Sport trainingsrooster. Leden kunnen eenvoudig via de Hux Sport mobiele-app aanmelden voor de trainingen.