Weerbaarheid

Onder weerbaarheid verstaan wij een scala aan technieken waardoor u als persoon weerbaarder wordt, zowel fysiek, emotioneel als verbaal.

Weerbaarheid

Weerbaarheidstraining

Agressie? U hoopt waarschijnlijk er nooit mee te maken te krijgen. Toch overkomt dat menigeen. Soms ziet men het aankomen, vaak ook niet.

Maar wat te doen als u in een situatie terecht komt waarbij agressie een rol speelt?
Of hoe had u de kans op zo'n situatie kunnen verkleinen?
Wat mag u doen? Jezelf verdedigen? Een ander? Wat zegt de wet daarover?

Op dit soort vragen krijgt u antwoord in onze weerbaarheidstrainingen. Wij hebben zeer veel praktijkervaring in voorvallen waarbij emotie, agressie en geweld een rol spelen. Deze ervaring, en de nodige opleidingen en studies op dit gebied, gebruiken wij om u als persoon wegwijs te maken in weerbaarheid in de breedste zin. Dat betekent dus niet het aanleren van uitsluitend wat kickbokstechnieken. Inzicht in uw lichaamshouding, soorten agressie, regulering van je emotie en kennis van andere relevante factoren zijn net zo belangrijk als het fysieke deel.

Wat maakt de weerbaarheidstrainingen bij Hux Sport, naast bovengenoemde, zo bijzonder? U kunt als volwassene, net zoals bij het kickboksen en de bokszaktraining, binnen de contributie aan de weerbaarheidstrainingen deelnemen.

Uiteraard leveren wij ook cursussen op maat. Dit geldt voor zowel particulieren als bedrijven en instellingen. Meer weten? Bel, mail of app ons!

Lid worden
Scroll down

Hux Sport trainingsrooster

Hieronder vind je het Hux Sport trainingsrooster. Leden kunnen eenvoudig via de Hux Sport mobiele-app aanmelden voor de trainingen.

Lid worden bij Hux Sport?

Op je eigen niveau trainen en jezelf ontwikkelen en je vindt respect, discipline, doorzettingsvermogen en een goede sportieve sfeer belangrijk? Dan past sporten bij Hux Sport bij jou!