Voedingsadvies

Voedingsadvies

Voedingsadvies door SAARS

U kunt ook bij ons terecht voor voedingsadvies.

Sara de Jong is afgestudeerd gewichtsconsulente en voert haar praktijk uit onder de naam SAARS bij Hux Sport.

Elke maandag en dinsdagavond is zij in onze sportschool aanwezig.

Voor een goed en vooral persoonlijk advies kunt bij haar terecht, u kunt haar vinden op haar website www.saars.nl.

Sara stelt zich graag aan u voor:

Ik ben Sara de Jong. Ik heb een grote passie voor alles wat met voeding en gezondheid te maken heeft. Welke soorten voeding er zijn, wat er nu precies in voeding zit en welk effect dit heeft op het menselijk lichaam. Dit maakt dat ik Voeding en Gezondheid ben gaan studeren aan de Universiteit van Wageningen en mijn diploma als Gewichtsconsulente heb gehaald. De kennis die ik hier mee heb opgedaan, en nog steeds op doe, deel ik graag met anderen. Ik ben namelijk van mening, dat goede voeding veel goeds kan doen voor de mens en dit vaak nog onderschat wordt. Er is meer uit voeding te halen dan we nu doen. Om mijn kennis in de praktijk te brengen en anderen te kunnen helpen naar een beter voedingspatroon ben ik begonnen met SAARS. Waar ik als gewichtsconsulente voedingsadvies en begeleiding bied. De perfecte manier om van mijn passie mijn werk te maken.

Voeding is, volgens mij, een erg persoonlijk iets. Iedereen heeft andere voorkeuren als het op voeding aankomt. Mijn prioriteit ligt daarom bij het aansluiten bij de persoon. De persoon horen en aanpassen aan de voorkeuren en situatie. Waarin ik laat zien dat gezond eten heel gemakkelijk en lekker kan zijn en dat ook af en toe ongezond eten bij een gezond eetpatroon kan horen.

Sara de Jong
Sara de Jong Gewichtsconsulente - SAARS
Scroll down

Hux Sport trainingsrooster

Hieronder vind je het Hux Sport trainingsrooster. Leden kunnen eenvoudig via de Hux Sport mobiele-app aanmelden voor de trainingen.

Scroll down

Impressie