Power

Power

Power

De Power is een zeer effectieve groepstraining waarbij gebruik wordt gemaakt van een halter met gewichten. De zwaarte van de gewichten worden aangepast aan jouw wensen. De Power training is ideaal als je wilt werken aan je hele lichaam. Met behulp van de Power voel je je fitter en krijg je meer energie en kracht!

De coach, de muziek en de enorme afwisseling in de training zorgen iedere keer weer opnieuw voor een optimale workout. Iedere spiergroep wordt met behulp van verschillende fitnessoefeningen met een halter en gewichten op een apart muzieknummer uitgevoerd. Hierdoor ontstaat een uitgebalanceerde training waarbij je hele lichaam aan bod komt: benen, billen, rug, borst, armen (biceps, triceps), schouders en buik.

Effectief werken aan je conditie, je gezondheid en een goed gevoel is met de Power binnen handbereik. Kortom de Power is geschikt voor iedereen die doelgericht wil trainen. Van mannen tot vrouwen, van jong tot oud en van beginners tot gevorderde!

Dus op zoek naar een leuke manier om fitter en sterker te worden?

Kom eens vrijblijvend een proefles nemen bij onze Powertraining.

Lid Worden
Scroll down

Impressie

Scroll down

Hux Sport trainingsrooster

Hieronder vind je het Hux Sport trainingsrooster. Leden kunnen eenvoudig via de Hux Sport mobiele-app aanmelden voor de trainingen.