Kickboksen

Het kickboksen is een staande vechtsport waarbij stoten, trappen, blokkeringen, ontwijkingen enz. getraind worden.

Kickboksen

Kickbokstrainingen

Bij de kickbokstrainingen komen naast conditie, lenigheid en kracht uiteraard de nodige gevechtstechnieken aan bod. Het kickboksen is een staande vechtsport waarbij stoten, trappen, blokkeringen, ontwijkingen enz. getraind worden.

Is kickboksen geen zelfverdediging? Iedere vechtsport heeft elementen om jezelf te kunnen verdedigen. Zo ook het kickboksen. Daarnaast bevatten al deze sporten ook technieken om een ander uit te schakelen, te verslaan etc. Zelfverdediging in bredere zin wordt behandeld bij de weerbaarheidstrainingen.

Wij doen bij Hux Sport niet aan wedstrijden. Wij zijn een recreatieve club. Een ieder kan op zijn of haar niveau werken aan verbetering van techniek, kracht en conditie. Hierbij zijn begrippen als respect, discipline, doorzettingsvermogen en een goede, sportieve sfeer vanzelfsprekend.

U kunt dus, op een veilige manier, aan onze trainingen deelnemen.

Fanatiek? Leuk! Ook als je het maximale uit jezelf wilt halen, kan dat. Zo lang je er met degene met wie je aan het trainen bent, er samen plezier aan beleeft, mag je zo hard trainen als je kunt en wilt.

Kortom, van jong tot oud, man of vrouw, superfit tot beginner, doe lekker mee!

Lid Worden
Scroll down

Impressie

Scroll down

Hux Sport trainingsrooster

Hieronder vind je het Hux Sport trainingsrooster. Leden kunnen eenvoudig via de Hux Sport mobiele-app aanmelden voor de trainingen.