Kickboksen kinderen vanaf 7 jaar

Naast de kickbokstechnieken besteden wij aandacht aan de weerbaarheid van het kind, sociale omgang met andere kinderen en discipline. Spel en humor zijn daarbij een welkome aanvulling om de kinderen geboeid te houden.

Kickboksen kinderen vanaf 7 jaar

Kickbokstrainingen 7 t/m 13 jaar

Kinderen vanaf 7 jaar kunnen bij ons komen sporten. Naast de kickbokstechnieken besteden wij tevens aandacht aan de weerbaarheid van het kind, sociale omgang met andere kinderen en discipline. Spel en humor zijn daarbij een welkome aanvulling om de kinderen geboeid te houden.

Bij de kinderen wordt sparren, het vrije gevecht, slechts ten dele geoefend. Stoten en trappen naar het hoofd zijn niet toegestaan, in lijn met de (toekomstige) eis van de overheid.

Ons examensysteem biedt de kinderen een geweldige motivatie om zich verder te ontwikkelen in de sport. Het is een genot om de gespannen snoetjes te zien als de jongste leden hun kunde aan familie en bekenden tonen tijdens de examendagen!

Lid worden

Examensysteem

Bij Hux Sport wordt er met een examensysteem gewerkt. Het examensysteem heeft als doel de kinderen meer te motiveren en ze meer plezier te laten hebben in het kickboksen. Dit willen we bereiken door middel van het afleggen van examens die worden beloond met een embleem en diploma.

Meer informatie
Scroll down

Impressie

Scroll down

Hux Sport trainingsrooster

Hieronder vind je het Hux Sport trainingsrooster. Leden kunnen eenvoudig via de Hux Sport mobiele-app aanmelden voor de trainingen.