Fitness

Fitness

Fitness

Krachttraining is een mooie aanvulling op ons groepsles aanbod, zoals kickboksen, bokszaktraining, circuit- en powertraining. Het kan je sportprestaties tijdens de groepslessen ondersteunen en/of je kracht en explosiviteit verbeteren. Om deze reden bieden wij bij elk volwassen abonnement, onbeperkt vrije fitness. Je kan dus onbeperkt gebruik maken van onze fitnessruimte in ons sportlokaal. Een geheel nieuwe ruimte met alleen maar nieuwe apparaten en gewichten. De minimumleeftijd voor deze vrije fitness is 16 jaar.

Je kan je aanmelden voor de vrije fitness momenten via het rooster in onze Hux Sport app. Zo heb je altijd plek en beschikking hebt over de trainingsmogelijkheden. Tijdens je sportmoment kun je gebruik maken ons sportlokaal en de vele materialen. Denk hierbij aan een airbike, roeitrainer, skitrainer, power sled fitness slee, wall rack, circuit materiaal en een groot assortiment aan gewichten en barbells in allerlei soorten en maten.

In ons sportlokaal is (voorlopig) geen vaste begeleiding. Indien mogelijk loopt iemand van onze trainers rond voor informatie en vragen. Wil jij graag gebruik maken van onze fitnessruimte, maar wil je eerst kennis maken met alle mogelijkheden? Of wil jij graag doelgericht te werk gaan om je sportprestaties te verbeteren? Plan dan een personal fitnesstraining in met een van onze trainers. Dit kan voor jou alleen of samen met je trainingsmaatje(s). Meer informatie hierover? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Bij Hux Sport staan sportiviteit en respect voorop! Ieder traint op zijn of haar eigen niveau. Kom gerust eens langs om een kijkje te nemen in ons sportlokaal en proef van onze gemoedelijke en huiselijke sfeer!

Lid Worden
Scroll down

Impressie

Scroll down

Hux Sport trainingsrooster

Hieronder vind je het Hux Sport trainingsrooster. Leden kunnen eenvoudig via de Hux Sport mobiele-app aanmelden voor de trainingen.